راهنمای نصب فن کویل

فن کویل، وسیله ای با هر دو ویژگی تولید حرارت و تولید برودت می باشد. از این سیتم در انواع ساختمان ها با مقاصد تجاری و مسکونی استفاده می شود. در ادامه ی متن به صفر تا صد نصب و راه اندازی می پردازیم و نکات اصلی نگهداری و سرویس مدل های های دیواری، سقفی و زمینی را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

راهنمای نصب فن کویل

فن کویل گرین دارای ریموت کنترل بی سیم، طراحی زببا و منحصر به فرد، عایق کاری مناسب، تعمیر و نگهداری آسان و فیلتر قابل شستشو می باشد. برای اطلاع از قیمت و خرید انواع مدل ها می توانید با مشاوران نمایندگی انحصاری گرین در اصفهان با شماره ی 09131193589 تماس حاصل فرمایید.

برای اینکه بخواهیم سیستم ها را نصب کنیم، ابتدا باید بخش های مختلف آن را بررسی کنیم. خصوصا در بخش بدنه و پنل داخلی باید بسیار دقت کرد. به این علت که قسمت بالایی پنل جنسی کم ضخامت و پلاستیکی دارد، همچنین کمی آسیب پذیر تر از بخش های دیگر است.بنابراین باید در کار با آن مواظب باشید چون بخش گرانی به شمار می آید.

مثلا برای نصب کردن فن کویل مدل سقفی، باید به این نکته توجه کرد که پنل به طور دقیق تراز باشد. به طور کلی، فن ها از انواع مختلفی برخوردار است و برای نصب هر کدام باید محل دقیق نصب را با توجه به نوع فن کویل خریداری شده، مشخص کنیم. به طور مثال فن کویل گرین، از انواع مختلف سقفی توکار، دیوای، زمینی و غیره برخوردار است.

پیش از نصب به نکات زیر توجه کنید:

• انجام مراحل نصب، باید حتما به متخصص این کار(نصاب حرفه ای) سپرده شود
• همان ابتدا دستگاه را با دقت نظارت کنید تا دچار آسیب نشده باشد
• هیچ گاه دستگاه را در معرض شعله و یا مواد محترقه قرار ندهید چبسیا خطرناک است
• تمامی شبکه ی برق و سیستم های ساختمان و ولتاژ را بررسی کنید تا با سیستم متناسب باشد
• از نصب صحیح تمامی کلید ها اطمینان حاصل کنید

محل مناسب نصب فن کویل

همان طور که از قبل می دانید، برای نصب هر کدام از انواع مدل فن ها باید محل آن ها کاملا متناسب باشد. برای نصب مدل دیواری، باید دیوار انتخابی بسیار با استحکام و محکم باشد. میان فن کویل و محل نصب باید حتما فاصله ای وجود داشته باشد تا عبور هوا را امکان پذیر کند. محل مناسب نصب پنل نباید مرطوب و یا مستقیم در تماس با نور خورشید باشد.

راهنمای نصب فن کویل

راهنمای نصب فن کویل دیواری

همان طور که از نام مدل دیواری پیداست، این مدل بر روی دیوار نصب می شود پس نیاز زیادی به تغییر لوله کشی ها ندارد برای نصب فن کویل روی دیوار، باید دیواری مسطح و صاف در نظر گرفت. سیستم را باید با فاصله ای تا حدود 11 سانتی منر از دیوار نصب کنید. به همین نسبت باید به فاصله میان سقف تا کف نیز توجه کرد.

حدود گرمایش و سرمایش فن کویل 5 متر است پس خیلی اهمیت دارد که جای درستی نصب شود تا میزان گرمایش و سرمایش بیشتری تولید کند. برای شروع نصب، چند سوراخ بر روی دیوار انتخابی ایجاد کنید و فن کویل را روی سوراخ ها پیچ کنید. بعد از نصب دقیق، تمامی اتصالات را کاوش کنید تا به دقت وصل شده باشند. معمولا یک راهنما برای اتصالات برقی وجود دارد که می توانید از آن راهنمایی بگیرید.

نکات نصب فن کویل

• اگر می خواهید سیستمتان را قبل از نقاشی ساختمان نصب کنید بهتر است که مراقب باشید چون هر پاشش رنگی بر روی پنل فن کویل می تواند به شدت آسیب زا باشد و حتی دستگاه را بسوزاند.
• عایق بودن قسمت های درونی و بیرونی دستگاه بسیار مهم هستند. چون ممکن است بین پنل نصب شده و دیوار قطرات آب به وجود بیاید و موجب نشست دیوار و خرابی دستگاه شود.
• هیچ گاه ظرفی که مایع درون آن ریخته اید را روی فن کویل نگذارید.
• همه ی اتصالات را بررسی کرده و از درست وصل شدن آنها اطمینان حاصل کنید.
• اگر در زمان نصب فن کویل بوی سوختگی به مشامتان رسید یا بوق هشدار را شنیدید، فورا دستگاه را از برق کشیده و با پشتیبانی دستگاه تماس بگیرید.

نصب فن کویل سقفی

نحوه نصب فن کویل زمینی

انواع پنل های زمینی بسیار پر طرفدار هستند چون به سادگی بر روی زمین نصب می شوند. این نوع از دستگاه ها، دارای سیستم خنک کننده ای هستند که به راحتی اجازه ی جریان یافتن هوا را می دهد و به همین علت، صدای خیلی نامحسوسی تولد می کند.

نصب فن کویل سقفی

فن های مدل سقفی به سه مدل توکار، کانالی و کاستی دسته بندی می شوند که به توضیح هر یک می پردازیم. مطالعه ی بیشتر:جهت اطلاع داشتن از پارامتر های مهم در انتخاب فن کویل کلیک کنید.

نحوه نصب فن کویل کاستی

فن  های کاستی، انواع یک جهته، دو جهته و سه جهته و غیره را دارند که این اسامی به نحوه ی پخش کردن هوا بستگی دارد. این نوع سیستم ها در سقف نصب می شوند اما پنل آنها بیرون از سقف است و می تواند به راحتی دیده شود پس این مدل به سقفی توکار متفاوت است. فن کویل یک جهته معمولا جایی نزدیک پنجره نصب می شود که توانایی پخش بیشتر هوا را داشته باشد. اما مدل های چند جهته در وسط فضای اتاق نصب می شوند تا به همه طرف برد داشته باشند.

نصب فن کویل سقفی توکار

فن‌ های توکار درون سقف کاذب نصب می شوند و به میزان بسیار زیادی باید به نحوه ی اتصالات آنها دقت کرد. زیرا در صورت نیاز به تعمیر، کمی دچار مشکل می شوند. این نوع از فن کویل باید حتما به صورت افقی و تراز با سطح سقف نصب شود. لوله کشی جهت تخلیه رای این سیستم به روش شیب یک درصد انجام می شود..

نحوه نصب فن کویل کانالی

برای نصب کردن این مدل باید سقفمان ارتفاع بالاتری داشته باشد برای اینکه همه ی کانال های فن کویل بتوانند به راحتی نصب شوند. مجددا بعد از نصب فن کویل کانالی، اتصالات را به دقت چک کنید و لوله تخلیه را با شیم مناسب قرار دهید. در صورت بروز هرگونه مشکل باید با پشتیبانس تماس بگیرید.باید حتما دقت کنید که نصب در سقف کناف دار، حتما نیاز به دریچه برای ورود و خروج هوا دارد.

نصب فن کویل کاستی

نگهداری و سرویس فن کویل

برای نگهداری با کیفیت و طولانی مدت ، باید به طور مداوم فیلتر هوای آن را سر موقع تعویض نمایید. همچنین می توانید در فواصل کوتاه مدت آن را تمیز کنید به این شکل که اول دستگاه را از برق بکشید، منبع فیلتر را از دستگاه بازکنید، آن را با آب و مایع شوینده به صورت تمیز بشویید و پس از خشک شدن کامل آن را به داخل دستگاه پیچ کنید. همچنین لوله تخلیه را همیشه بررسی و تمیز کنید تا عاری از گرد و غبار باشد.

سوالات متداول

1-نصب و راه اندازی فن کویل چگونه است؟

فن کویل ها انواع مختلفی دارند و برای نصب آنها باید از روش های مختلفی استفاده کنیم. برای اینکه بخواهیم سیستم ها را را نصب کنیم، ابتدا باید بخش های مختلف آن را بررسی کنیم. خصوصا در بخش بدنه و پنل داخلی باید بسیار دقت کرد.

2-نکات مهم نصب فن کویل کدام است؟

انجام مراحل نصب، باید حتما به متخصص این کار(نصاب حرفه ای) سپرده شود-همان ابتدا دستگاه را با دقت نظارت کنید تا دچار آسیب نشده باشد-هیچ گاه دستگاه را در معرض شعله و یا مواد محترقه قرار ندهید چبسیا خطرناک است-از نصب صحیح تمامی کلید ها اطمینان حاصل کنید

3- تمیز کردن فن کویل به چه صورت است؟

اول دستگاه را از برق بکشید، منبع فیلتر را از دستگاه بازکنید، آن را با آب و مایع شوینده به صورت تمیز بشویید و مجددا پس از خشک شدن کامل آن را به داخل دستگاه پیچ کنید. همچنین لوله تخلیه را همیشه بررسی و تمیز کنید تا عاری از گرد و غبار باشد.