از نظر عملکرد و نیز نگهداری هرچه تعداد کمپرسورها بیشتر باشد، چیلر بهتری در اختیار خواهیم داشت و محدودیتی درتعدادکمپرسورها وجود ندارد. اما همواره محدودیت های دیگری در پروژه ها وجود دارند(از قبیل افزایش قیمت اولیه، کمبود فضا جهت نصب چیلر و …) که امکان افزایش بی رویه کمپرسورها را سلب می نماید، که در این شرایط باید حالت بينابين انتخاب گردد

مصرف برق چیلر تراکمی هواخنک به ازای هر تن تبرید حدود 1/2کیلووات و چیلر تراکمی آب خنک به ازای هر تن تبرید حدود0/8کیلووات میباشد.

ضریب عملکرد یا copبرابر است با انرژی تولیدی دستگاه تقسیم بر مقدار کار انجام شده آن.

یکی از واحد های متداول در صنعت تهویه مطبوع میباشد که میزان انرژی تولیدی دستگاه را نشان میدهد.هر 12000btu/h برابر یک تن تبرید میباشد.

مبدل های حرارتی صفحه ای بازده بهتری دارند اما نگهداری آنها دشوارتر است به همیمن دلیل مبدل های پوسته و لوله در چیلرها مرسوم تر هستند. همچنین مبدل پوسته و لوله به دو صورت می تواند وجود داشته باشد. حالت اول: آب در لوله و مبرد در پوسته حالت دوم: مبرد در لوله و آب در پوسته حالت اول که به نوع مستغرق(Flooded ) مشهور می باشد در چیلر ها مرسوم تر است چون در این حالت خود مخزن کندانسور عمل Rreciever را انجام می دهد.

کولرهای آبی با تبخیر رطوبت و تبدیل گرمای محسوس محیط به گرمای نهان٬ دمای محیط را کاهش می دهند ولی اساس کار کولر گازی به این صورت است که٬ وجود مبرد با دمای پایین در لوله های اواپراتور(یونیت داخلی) و مکش هوای گرم محیط بوسیله فن و گذر این هوا از بین لوله های اواپراتور سبب سرمایش هوای محیط می شود و گرمای دفع شده ی محیط توسط مبرد جذب شده و این گرما طی سیکلی از کندانسور به محیط خارج دفع می شود .

بله.کولرهای گازی از سه بخش عمده تشکیل شده اند:۱.پنجره ای ۲. پرتابل ۳.اسپلیت(دیواری- سقفی دیواری- سقفی زمینی- کاستی- کانالی- چندپنله- ایستاده (

از لحاط کاربری :مسکونی٬ اداری٬ تجاری ودر پاره ی مواقع ٬صنعتی(محدودیت در استفاده از سایر سیستم ها) .

تمام کولرهای گازی(اسپلیت ها) که مصارف خانگی دارند تا ظرفیت۳۰۰۰۰BTU/H تکفاز هستند و حتی مدل هایی در ظرفیت های ۳۶۰۰۰ BTU/Hهم وجود دارد که تکفاز می باشد .

هر کولر گازیی که هیت پمپ داشته باشد قابلیت گرمایش را نیز دارد. در اکثر سیستم های هیت پمپ از شیر چهارراهه استفاده می شود این شیر با تغییر جهت جریان مبرد یونیت داخلی یا همان اواپراتور را به کندانسور تبدیل کرده و اتاق از حرارت دفع شده توسط کندانسور گرم می شود .

هوای گرم و مرطوب در برخورد با سطح سرد تولید رطوبت می کند ٬ به همین علت است که کولرهای گازی در تابستان (از طریق یونیت داخلی) رطوبت تولیدی را از طریق لوله درین به خارج از محیط تخلیه می کنند ٬ هوای گرم و مرطوب اتاق در برخورد با کویل های سرد اواپراتور(یونیت داخلی) رطوبت خود را تا حدی از دست می دهند که این مقدار رطوبت دفع شده به مقدار رطوبت نسبی(منظور همان درصد رطوبت هوا می باشد) و دمای هوای محیط ارتباط مستقیم دارد .

در سیستم های معمولی برای اینکه دمای مطلوب ثابت باشد کمپرسور بدین دلیل که با سرعت ثابت کار میکند باید مدام خاموش و روشن شود اما در سیستم اینورتر سرعت دور کمپرسور کم و زیاد شده و دیگر نیازی به خاموش و روشن شدن مداوم کمپرسور و راه اندازی مجدد(مصرف بالاتر) ندارد . ۳۰% تا ۵۰% مصرف برق کمتر نسبت به مدل های معمول ٬ دستیابی سریعتر به دمای مطلوب نسبت به مدل های معمولی ٬ بدون نوسانات دمایی ٬ جریان راه اندازی پایین تر نسبت به مدل های معمول

تمام کولرهای گازی حداقل مجهز به یک نوع فیلتر معمولی متداول قابل شست و شو(در قسمت یونیت داخلی یا همان اواپراتور) می باشند که بسته به آلودگی هوای محیط کاربری باید بین پانزده روز تا یک ماه یکبار شسته شوند . فیلتر الکترواستاتیکی: هوای آلوده به ذرات معلق از میان یک میدان الکترواستاتیکی قوی عبور می کند و ذرات آن دارای بار منفی می شوند٬ این ذرات باردار از میدان الکترواستاتیکی دیگری عبور داده می شوند و ذرات منفی جذب ذرات مثبت شده و هوا از ذرات معلق تصفیه می شود. مناسبترین نوع فیلتر در صنایع تهویه خانگی این نوع فیلتر می باشد . فیلتر های دیگری نیز از قبیل فیلتر یون نقره (از بین بردن باکتری ها)٬ فیلتر یونساز ٬ فیلتر بیولوژیک٬فیلتر ویتامین c و…. (به صورت سفارشی بر روی یونیت داخلی نصب می شوند) وجود دارند که کمتر از آنها استفاده می شود .

لطفا قبل از تماس با مرکز سرویس و خدمات پس از فروش، موارد زیر را بررسی نمایید.

1- دستگاه هیچ کاری نمی کند.

• آیا دستگاه خاموش است؟

• آیا سیم های برق محکم هستند؟

• آیا ولتاژ به بیش از

1.1 برابر بیشینه ولتاژ درج شده یا کمتر از 0.9 برابر کمینه ولتاژ درج شده رسیده است؟ • آیا فیوز سوخته است؟

• آیا زمان تنظیم شده توسط ریموت کنترل به پایان رسیده است؟

2- کنترل از راه دور عمل نمی کند.

• آیا کنترل از راه دور در فاصله درستی از واحد داخلی است؟

• آیا باتری تمام شده است؟

• آیا مانعی بین کنترل و گیرنده سیگنال وجود دارد؟

3- کارایی سرمایش (گرمایش) خوب نیست.

• آیا دمای مناسب تنظیم شده است؟

• آیا مانعی در برابر ورودی یا خروجی هوا قرار دارد؟

• آیا سرعت فن داخلی کم است؟

• آیا منبع گرمایشی در اتاق شما وجود دارد؟

4- زمانی که دستگاه مجددا روشن می شود، واحد داخلی بلافاصله شروع به کار نمی کند.

• از زمانی که دستگاه خاموش می شود تا سه دقیقه بعد از آن، برای محافظت از خود روشن نخواهد شد.

5- بعد از شروع کار، بوی نامطبوعی از خروجی استشمام می شود.

• این در اثر بویی است که از مواد ساختمانی، مبلمان یا دخانیات به درون اتاق نفوذ کرده است.

6- در هنگام سرمایش، غبار پخش می شود.

• از آنجا که هوای اتاق، به سرعت با باد سرد کاهش می یابد، مانند مه به نظر می رسد و این موضوع عادی می باشد.

7- غبار در هنگام گرمایش وجود دارد.

• این غبار در اثر رطوبت در فرایند یخ زدایی ایجاد می شود و این موضوع عادی می باشد.

8- نویز کمی را می توان در هنگام کار دستگاه شنید.

• صدای خش خش اندکی در اثر جریان مبرد و تغییر شکل یک جز پلاستیکی به علت تغییر دما شنیده می شود و این موضوع عادی می باشد. در موقعیت های زیر، لطفا بلافاصله همه عملکردها را متوقف کنید و برق را قطع کنید، آنگاه با مرکز خدمات تماس بگیرید.

– وقتی فیوز یا کلید اصلی خراب می شوند.

– در اثر بی دقتی آب یا چیز دیگری در دستگاه ریخته شده باشد.

– نویز غیرمعمولی را می توان در هنگام عملکرد دستگاه شنید.

– سیم کشی برق و دوشاخه بسیار داغ هستند.

– وزش باد خروجی، در هنگام عملکرد دستگاه بوی بسیار بدی تولید می کند.

– نور دکمه Run یا دیگر نمایشگرها به سرعت چشمک بزند و بعد از اتصال دوباره پریز، همچنان در حالت چشمک زدن قرار داشته باشد.